Score & Presentie

Het leerling volgsysteem van de Watervrienden

De watervrienden Leidschendam hebben een leerlingvolgsysteem, waarin u als ouder en uw kind, de vorderingen van uw kind kan volgen. Mag uw kind al naar de volgende groep? Komt het felbegeerde diploma al in zicht? Dat kunnen u en uw kind nu heel eenvoudig op onze website bijhouden via dit systeem.

Natuurlijk zijn de gegevens van uw kind beveiligd: om toegang te hebben tot het leerlingvolgsysteem moet u dan ook inloggen met het lidnummer en een wachtwoord. Eenmaal ingelogd, krijgt u een handig overzicht van de zwemeisen voor het betreffende groep en ziet u precies welke dingen goed gaan en welke beter kunnen. Heeft uw kind op alle onderdelen een positief symbool, dan is hij/zij klaar voor de volgende fase.

Ook voor de zweminstructeur is het leerlingvolgsysteem een handig hulpmiddel: hij of zij ziet in een opslag wat de sterke en zwakke punten zijn in de groep of van een individuele leerling. Zo kan hij/zij daar extra aandacht aan geven.

Hoe kom ik aan een wachtwoord

Een wachtwoord kunt u zelf aanvragen door hier te klikken Er wordt dan gevraagd om het lidmaatschapnummer en een emailadres. Het lidmaatschapnummer vind u op de ledenkaart. Het emailadres heeft u opgegeven toen uw kind werd ingeschreven bij de Watervrienden. Weet u dit emailadres niet meer dan kunt u dit via de ledenadministratie of aan de tafel in het zwembad opvragen. Uw kunt daar ook terecht om een emailadres op te geven of te wijzigen.

Nadat u lidmaatschapnummer en emailadres heeft opgegeven wordt er een nieuw wachtwoord voor u aangemaakt en verstuurd naar het opgegeven emailadres. Hierna kunt u inloggen op de persoonlijke pagina. Het wordt aangeraden om direct daarna het toegestuurde wachtwoord te wijzigen in een nieuw wachtwoord.


 

Vraag wachtwoord aan

Copyright 2016 Watervrienden Leidschendam. All Rights Reserved.